середа, 18 вересня 2013 р.

" Благословенна будь у віках , Україно!"



        До дня Незалєжності України бібліотекою було проведено літературно - музичний вечір під назвою " Благословення будь у віках, Україно!", який відбувся у приміщенні клубу. Також було оформлено виставку - подорож " Моя слава - це Українська держава".
        Україна... Золота чарівна сторона. земля рясно уквітчана зеленню закосичена. Для кожного з нас вона - Україна - нарідніша, наймиліша, найкрасивіша країна на світі. Такими ніжними словами , ведучими, було розпочато святкування Незалежності України. У ньому взяли участь кращі та найактивніші користувачі бібліотеки : Майдич Г., Іванчик А., Мастяк А., Мастяк М., Маркулич Я., Качмар В. та найменшенька учасниця Гребінь В., яка привітала всіх присутніх віршем " Україна!"
        Також у їх виконанні прозвучали пісні : " Донечки Вкраїни", " Вкраїна калинова", " Це край, де я родилась і живу", " Ой, дана - дана", " Парубки зеленоокі", " Лише унас на Україні", " Годі, браття сумувати", " Мамо". Всіх учасників, присутні глядачі на цому святі, одаровували щирими оплесками за їхнє гарне виконання.
        На святі також виступив вокальний ансамбль " Калина" із музичним вітанням " Калино, калино", " Над водов, над вадов".
        З привітальними словами до присутніх звернулася вчителька сільської школи
Мастяк М. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар